Go Back   Oyun Pazarı Forum > Oyunlar Genel Paylaşım > Pc Oyunları Genel

Pc Oyunları Genel genel bilgi paylaşım bölümü

Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 05-03-2017, 01:40 PM   #1
Canpol4T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mesajlar: 17
Konular: 17
Alınan Beğeni: 0
Şehir: Ağrı
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 0
Rep Derecesi: Canpol4T is an unknown quantity at this point

Standart Pointblank oyun mod'ları ( ayrıntılı )

Bomba Görevi

Bomba görevi isyankarların CT güçlerine karşı saldırısını konu alan bir oyun modudur. Bomba görevinde Free Rebels güçleri haritada belirlenen noktalara bomba yerleştirmeye çalışmaktadır. CT güçleri ise önceden belirlenmiş bomba kurulabilecek alanları korumakla yükümlüdür. Strateji ve takım oyununa dayalı bir mod olan bomba görevinde, süresi önceden belirlenmiş raund sayısına ulaşan takım oyunun galibi olur.
Harita Listesi: Bomba Görevi Haritaları
[​IMG]

TDM(Team Death Match)

TDM oyuncuların belli bir raund sınırlaması olmadan her ölüşünde yeniden canlanarak birbirlerine karşı üstünlük sağlamaya çalışmasına dayalı bir oyun modudur. Belirtilen zaman bitene kadar veya belirtilen kill sayısına ulaşılana kadar oyun devam eder. Oyun süresince öldürdüğünüz düşman sayısı değerlidir. Hiçbir yükümlülük olmadan sadece tek bir hedefe kilitlenmek isteyen oyuncular için ideal bir oyun modudur.
Galibiyet Şartı: 60/ 80/ 100/ 120/ 140/ 160 Kill

Oyun Süresi: 5 / 10 / 15 / 20 / 25 / 30 Dakika

Harita Listesi: TDM Haritaları

[​IMG]

Defans

Defans görevinde, Free Rebels takımı CT-Force tarafına ait tanklara yok etmeye ve CT-FORCE ise bu saldırıyı engellemeye çalışır.
Harita Listesi: Defans Haritaları

[​IMG]

İmha Görevi
Yok Etme Görevi,CT güçlerinin ve Free Rebels’ın savaşlarında karşı tarafın koruduğu alanı yok etmeye dayanmaktadır. Heli Spot ve Breakdown haritalarında aktif olan bu modda, Heli Spot haritasında amaç karşı tarafın helikopterini yok etmektir. Breakdown’da ise CT güçleri Free Rebels’ın helikopterini yok etmeye çalışırken, Free Rebels da aynı zaman diliminde CT-Force’un güç kaynağını yok etmeyi hedefler.
Galibiyet Şartı: 3 / 5 / 7 / 9

Tur Oyun Süresi: 3 / 5 / 7 Dakika

Haritalar: İmha Haritaları

[​IMG]

Dino
"Dinozorlar, tarih öncesinde yaşamış devasa yaratıklardır. "Diye öğretildi bize. Taa ki Point Blank’ta görünene kadar. Artık onlar geri döndü! İnsanlığın onlara karşı hayatta kalma mücadelesine tanık olacağınız moddur. Dinozor olarak insanları avlayabilir ya da insan olarak dinozorlardan kaçabilirsiniz.
Galibiyet Şartı: 2 Tur boyunca farklı taraflarda üstünlük sağlamak

Tur Oyun Süresi: 5 Dakika x2

Haritalar: Dinazor Haritaları

[​IMG]

Tatbikat
CT-Force ya da Free Rebels olarak AI kuvvetlerine karşı savaşmayı konu alır. AI güçlerinin zorluk seviyeleri seçilebildiği gibi, savaş başladıktan sonra birliğinizin gücüne gore onların da gücü artabilmektedir. Yeni oyuncular için antrenman sahası olarak tavsiye edilebilir. Dinozor olarak insanları avlayabilir ya da insan olarak dinozorlardan kaçabilirsiniz.
Harita Listesi: Tatbikat Haritaları

[​IMG]
Pompalı Maçı
CT-Force ve Free Rebels’ın savaşlarını sadece “Pompalı Tüfek” katergorisindeki silahlarla sürdürdüğü oyun modudur. TDM ve İmha Görevi haritalarında oynanabilmektedir. Pompalı Tüfek seven oyuncular için aksiyon kaynağı olduğu gibi, tüm oyuncular için de eğlenceli bir moddur. Seçilen haritaya göre oyun kuralları şekillenir.
Modlar: TDM, İmha Görevi, Bomba Görevi

[​IMG]

Keskin Nişancı Görevi
CT-Force ve Free Rebels kuvvetlerinin haritalarda “Keskin Nişancı Tüfeği” kategorisindeki silahlarla savaştığı oyun modudur. Avcılık duygusu kabaranlar için ideal bir seçenektir. TDM (Team Death Match) ile aynı kurallara sahiptir.
Galibiyet Şartı: 60/ 80/ 100/ 120/ 140/ 160 Kill

Tur Oyun Süresi: 5 / 10 / 15 / 20 / 25 / 30 Dakika

Haritalar: Keskin Nişancı Haritaları

[​IMG]
RPG Modu
CT-Force ve Free Rebels taraflarının haritalarda Roket atar (RPG) kullanabildiği oyun modudur. Özel haritalarda geçerli olmakla birlikte roketatarlar harita içinde yer almaktadır.
Harita Listesi: Tatbikat Haritaları

[​IMG]
Yumruk Modu
Silah olarak yalnızca muşta vb. Yumruk silahlarının kullanıldığı oyun modudur.
Galibiyet Şartı: 60/ 80/ 100/ 120/ 140/ 160 Kill

Tur Oyun Süresi: 5 / 10 / 15 / 20 / 25 / 30 Dakika

Haritalar: Yumruk Modu Haritaları

[​IMG]
İkincil Silah Modu
Yalnızca ikincil silahların ve yakın mesafe silahlarının kullanılabildiği oyun modudur.
Modlar: TDM, İmha Görevi, Bomba Görevi

[​IMG]
Bıçak Modu
Yalnızca yakın mesafe silahlarının kullanılabildiği oyun modudur.
Modlar: TDM, İmha Görevi, Bomba Görevi

[​IMG]
Canpol4T isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:28 AM.