Torrent Oyun Pazarı  

>>> Torrent Oyun Nasıl İndirilir ? <<<

Your Avatar
Go Back   Oyun Pazarı Forum > Oyunlar Genel Paylaşım > Oyun ve Teknoloji Haberleri

Oyun ve Teknoloji Haberleri ana sayfada yayınlanan güncel haberler burada

Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 02-17-2011, 02:11 PM   #1

Tecrübe Puanı: 12
Rep Puanı: 85

Standart Crysis 2 PC Demo Tarihi Belli Oldu !

Crysis 2'den beklenen haber geldi… PC oyuncularını çoklu oyuncu modlarıyla buluşturacak tarih açıklandı. 1 Mart’tan itibaren http://crysis.ea.com adresinden indirime sunulacak olan Crysis 2 çoklu oyuncu demosu iki etkileyici harita, iki adrenalin dolu mod ve saatler sürecek çoklu oyuncu aksiyonu vaat ediyor. PC oyuncuları demoda kendilerini güçlü, görünmez, hızlı ve gerçek bir silah haline getirecek, oyunla özdeşleşmiş Nano giysiyi test edebilecekler.

Demo da oyun severlere sunulan iki farklı haritada oyuncular altıya altı maç yapabilme imkanı bulacaklar. Ayrıca bu demoda savaşın yakıp yıktığı Manhattan'da 'Skyline' ve 'Pier 17' haritaları açık olacak.

Demoda oynanabilen "Team Instant Action" modunda oyuncular iki takım halinde raundu kazanmak için mümkün olduğunca çok sayıda düşman öldürmek için mücadele ederken, "Crash Site" modunda uzaylı podlarını koruyup, düşmanları hedeften uzak tutarak puan kazanacaklar.

Crytek'in uzman çoklu oyuncu stüdyosu Crytek UK tarafından geliştirilen çoklu oyuncu kısmında altı oyun modu ve New York’un tanınmış mekanlarını kullanan 12 harita bulunacak. Oyuncular çoklu oyuncu seferi boyunca 50 rütbe kazanabilecek, silahlarını ve Nano giysilerini geliştirebilecekler.

Crysis 2, CNN, GameSpot, Game Informer, PlayStation: The Official Magazine, PC Gamer ve IGN tarafından 2011'in en çok beklenen oyunlarından biri olarak gösterilmiştir. Oyun Xbox 360 bilgisayar ve video oyun sistemi, PlayStation 3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için, 25 Mart'ta Avrupa'da satışa sunulacak.

Crysis 2 PC versiyonun çoklu oyuncu kısmı adanmış sunucuları da destekleyecektir.

Kaynak: MK
Eklenmiş Resmin önizlemesi
Crysis 2 PC Demo Tarihi Belli Oldu !-39723jpg  

belli, crysis, demo, oldu, tarihi

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:31 AM.

Bağlantılar Yasal Uyarı

Site Menüsü: Aksiyon Oyunları | Macera Oyunları | RPG/RYO Oyunları | Yarış Oyunları | Spor Oyunları | Dövüş Oyunları | Simulasyon Oyunları | Strateji Oyunları | Oyun Crackleri | Oyun Update ve Patchleri | Resimli Oyun Kurulumları | Program İndir | Oyun İndir | Full Oyun İndir |