Go Back   Oyun Pazarı Forum > Oyunlar Genel Paylaşım > Demo Oyunlar

Demo Oyunlar oyunların demo versiyonlarını bulabileceğiniz bölüm

Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 10-27-2012, 11:59 AM   #1
xteen1225 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mesajlar: 26
Konular: 16
Rep Derecesi: xteen1225 is an unknown quantity at this point

Standart Spiderman The Movie Game Demo (2002) İndir

2000 Spider-Man video oyunu ile birlikte, Spider-Man 2: Electro girin , Spider-Man is a düzeyde tabanlı aksiyon oyunu gibi oyuncu olan Spider-Man . Yarım düzeyleri kapalı, ama düzeyleri geri kalanı New York gök kazıyıcılar arasında dışındadır ve binadan diğerine web sling onu gerektirir, ancak Örümcek Adam ölecek gibi, yere iniş yapamazsınız eğer o çok yakın olur. Seviyeleri her biri için farklı bir düşman, 3 düzeyleri hakkında süren her bir bölüm ile "bölümleri" bulunmaktadır. Her seviye, son iki hariç, ondan sonra bir bonus ekrana sahip. Genellikle, ikramiye "Time" (belirli bir süre net seviyesi), "Mükemmel" (hasar almak / tespit edilmedi) ve "Stil" (birçok olarak kullanmak vardır kombinasyonları mümkün). Diğer seviyesi özgü olanları "Combat" (tüm düşmanları yenin) "Secrets" (gizli bir bölgeyi açın) vardır. Oyuncular, zorluk bağlı olarak, bu görevleri tamamlayarak üzerinde puan kazanabilir. Sidekick modu, her bonus 500 puan, Hero 700, ve Super-Hero 1000 Her olduğunu.
Temel beceriler sallanan, sıkıştırma delme ve tekmeleme, web, kamera kilitleme, ve Gelişmiş Modu Web Modu. Oyuncu farklı düğmeler birleştirir nasıl bağlı olarak farklı etkiler yapar. Duvar-tarama otomatik ve oyuncular da bu tür araçların ve sandalyeler gibi ağır ve hafif nesneler yukarı kaldırın edebiliyoruz. Altın Örümcekler 4 web denetimleri, her birine "yükseltme" bir tür olan her ile, bu tarak kazanmak için kullanılan 21 farklı savaş tarak vardır. İşte Spider-Man gölgedeyken "stealth", aynı zamanda, ve bu yüzden düşmanları tarafından mümkün değildir. Bu oyunda ekstra puan kazanmak için gereklidir.
Oyunun hikaye modu tamamladıktan sonra, bir unlockable bonus oyuncu "başka bir cin mücadele Harry ile alternatif bir zaman çizelgesi sonrasında, onun planör ve cephanelik ile komple, babasının Green Goblin kostümü Harry Osborn olarak oyunda herhangi bir seviyede oynamak için izin verir "kim Spider-Man ile yaptığınız gibi aynı düzeyde oynuyor olmasına rağmen, hikaye biraz yeni hissediyorum ekleyerek, Osborn tarafından işe alınmış olduğunu iddia ediyor. Spider-Man için Unlockable kostümleri onun sivil giyimli Peter Parker, film yapımı güreş kıyafeti ve alkışlanan çizgi roman sanatçısı bulunmaktadır Alex Ross erken 'da Goblin Ross giymek tetikler filmi Spider-Man kostümü için prototip tasarımı,' Savaşta tasarım. Ayrıca bir hile kodu oyuncu Mary Jane olarak oynamak için izin verildi ama bu "oyuncu" Mary Jane ve "oyun içinde" Mary Jane öpüşme içeren sahnelerin algılanan lezbiyenlik etkileri nedeniyle oyunun yeniden yayımlanan sürümü çıkarıldı.

İndirme Linki
http://www.fileplanet.com/89532/down...The-Movie-Demo
xteen1225 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
2002, demo, game, movie, spiderman, İndir

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:26 AM.