Alt 10-06-2015, 09:16 PM   #1

Tecrübe Puanı: 12
Rep Puanı: 85

Standart Volume Full indir Download

Volume - RELOADED - Full indir Torrent

Oyun Hakkında
Bilgi:

Tür: Aksiyon

Geliştirici: Bithell Games
Yayımcı: Bithell Games
Çıkış Tarihi: 18 Ağu 2015

VOLUME'E HOŞ GELDİN

Locksley öldürmez. Öldürseydi her şey daha kolay olurdu. Onun yerine gizlice suç işler. Gizlice, haince ve saman altından. Onu hiç kimse görmez ve duymaz. Popülerliği ve şöhreti arttıkça, envanteri de genişler. Zenginleri soymak ve duyulmamışlara vermek için cephane dolusu aygıta sahip var.

Birbirinden keyifli ve zorlu yüz seviye seni bekliyor, ancak bu sadece Volume'ün başlangıcı. Oyunun tüm seviyeleri karıştırılabilir, geliştirilebilir veya başka seviyelere eklenebilir. Oyuncu topluluğu kendine özel zorlu bölümler yaratabilir ve hatta zorlu seviyeleri özelleştirebilir. Oyuncular Locksley'in macerasında ilerledikçe Volume evrimleşecek, gelişecek ve büyüyecek.

Volume, Robin Hood hikayesinin modern zamanlara uyarlamasıdır, Danny Wallace (Thomas Was Alone), Charlie McDonnell ve Gisborne karakterinde de ödüllü Andy Serkis (Yüzünlerin Efendisi, Maymunlar Cehennemi) aktör olarak bu oyunda yer almaktadır.Önemli Özellikler

  • Kaçış, yakalanmama ve şaşırtma için kullanılan aygıtlarla dolu 100 farklı seviye.

  • Kendi seviyelerini yaratmana ve başkalarıyla paylaşmana olanak sağlayan içerik yaratma seti.

  • Hazır veya kullanıcı tarafından oluşturulmuş seviyeleri oynayabilme. 

  • Andy Serkis (Yüzüklerin Efendisi, Maymunlar Cehennemi), Danny Wallace (Thomas Was Alone) ve Charlie McDonnell (charlieissocoollike) oynuyor

Kurulum Bilgisi

1- Konunun sonundaki indirme seçeneklerinden birini kullanarak oyunu indirin
2- Dosyaları rardan çıkarın
3- Rardan çıkardığınız rld-volume.iso dosyasını Daemon Tools programı ile çalıştırıp oyunu kurun.
4- Crack klasöründeki dosyaları oyunun kurulu olduğu yere kopyalayın (.iso dosyasının içindedir)
5- Oyuna girin

  • Minimum:
    • OS: Windows 7+
    • Processor: 2.4GHz
    • Memory: 2 GB RAM
    • Graphics: 1GB
    • DirectX: Version 10
    • Hard Drive: 3 GB available space

Görüntüler
Oyun Resimleri:

Oynanış Videosu

Sürüm Adı : Volume-RELOADED
Rar Şifresi : www.oyun-pazari.net

591 MB
Eklenmiş Dosya
Dosya tipi: rar Volume - Torrent indir.rar (12,9 KB (Kilobyte), 211x kez indirilmiştir)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:37 AM.