Alt 10-01-2015, 11:45 PM   #1

Tecrübe Puanı: 12
Rep Puanı: 85

Standart Batman Arkham Knight Full indir Download

Batman Arkham Knight - CPY - Full indir Torrent

Oyun Hakkında
Bilgi:

Tür: Aksiyon, Macera
Geliştirici: Rocksteady Studios
Yayımcı: Warner Bros. Interactive Entertainment
Çıkış Tarihi: 23 Haz 2015

Gotham'a dönüş muhteşem olacak!

Scarecrow, Gotham Şehrine geri dönüp, Batman’i ortadan kaldırmak için düşmanları ile güçlerini birleştirecek. Arkham oyunlarından alışık olduğumuz birçok ekipman Arkham Knight ile tekrar kullanımımıza sunulacak. Üstelik Batman olarak pelerinimizle havada kayarken, ekipmanlarımızla kötü adam avlayabileceğiz.

Yeni oyununda Batarang’la rımız da gelişmiş olacak ve etraftan çok daha fazla bilgi toplayabileceğiz. Ayrıca artık seri bir şekilde düşmanlarımızı yere sererken, düşürdüğümüz rakiplerimizi kombomuzu bozmadan etkisiz hale getirebileceğiz. Bununla beraber Batman artık düşman saldırılarını karşı saldırı yaparak savuşturabilecek.

Batman: Arkham Knight ile birlikte â€Åâ€ņœFear Takedown” isminde yeni bir yeteneğe de kavuşacağız. Bu yetenek ile gizli kaldığımız takdirde, aynı anda 3 düşmanı etkisiz hale getirebileceğiz. Saldırı yaptığımız anda zaman yavaşlayacak ve sonraki düşmanı seçmek bizim elimizde olacak.

Yeni oyun ile birlikte etrafımızdaki tehlikeli cisimleri kendi yararımıza kullanabileceğiz. Örneğin yakınımızda bir jeneratör varsa bununla düşmanları elektrik akımına kaptırabileceğiz. Batman ayrıca düşmanların elindeki silahları alabilme yeteneğine de sahip olacak. Düşmanın elinden alacağımız bir beysbol sopasını parçalayana kadar, düşmanlarımıza bununla saldırı gerçekleştirebileceğiz.

En önemli yeniliklerden biri ise artık Batmobil'i kullanabilecek ve bütün avantajlarından yararlanabileceğiz. Kurşun geçirmez olacak aracımızı istediğimiz zaman yanımıza çağırabilecek ve hatta havada uçarken altımıza gelmesini sağlayıp direkt olarak kullanmaya başlama şansımız olacak. Aracımızın özellikleri arasında; zıplayabilme, geçici hız artışı, barikat ve ağaçları parçalama, ve roketlerimiz ile düşman araçlarını etkisiz hale getirebilme gibi bir çok özellik olacak.

Yeni oyunda Batman gibi, Batmobil de geliştirilmeye açık olacak. Oyun içerisinde açacağımız özellikler ile aracımızı geliştirebileceğiz. Batmobil’in iki farklı modu olacak. Bunlardan biri klasik Pursuit mod (Takip/Kovalama) olacak ve bu modda iken aracımızı takip görevlerinde kullanabileceğiz. Diğer mod olan savaş modunda ise, aracımız adeta bir tanka dönüşecek ve 360 derece istediğimiz yöne ilerleyebileceğiz. Savaş modunda aracımızda Vulcan silahı (nam-ı diyar minigun), 60 mm Top, füzeler, ve öldürücü olmayan ama rakipleri etkisiz hale getiren silahlar emrimizde olacak. Ayrıca Batmobil’i uzaktan kontrol edebileceğiz, bina içlerine dalabileceğiz ve bulmacaları çözmek için kullanabileceğiz.

Düşman dediğin böyle olur

Arkham Knight’ta karşılacağımız düşmanlar ise oldukça fazla. Oyun boyunca Scarecrow başta olmak üzere, Penguin, Two-Face, Harley Quinn ve Riddler gibi amansız rakiplere karşı Gotham’ı temizlemek için mücadele edeceğiz. Arkham City’nin oldukça büyük ve keşfedilmeye açık bir şehir olacağını belirten yapımcılar. Harita büyüklüğünün oyuncuları oldukça tatmin edeceğini söylüyorlar. Son yıllardaki büyük harita merakını gidermek için ellerinden geleni yapan Rocksteady Games’in bekleneni vereceğinden eminiz.

Senaryosunu Sefton Hill, Martin Lancaster ve Paul Crocker’ın beraber üstlendiği yapım Unreal Engine 3’ün oldukça modifiye edilmiş bir sürümü ile etkileyici görseller sunacak. Sadece Batmobil’in bile, yüz binlerce poligondan oluşacağını bildiren yapımcılarım bizlere görsel bir şölen yaşatacağından hiçbir şüphemiz yok. Batman: Arkham City ile Batman oyunlarına ara veren Rocksteady Studios, Arkham Knight ile müthiş bir geri dönüş yapacağa benziyor.

Kurulum Bilgisi

1- Konunun sonundaki indirme seçeneklerinden birini kullanarak oyunu indirin
2- Dosyaları rardan çıkarın
3- Rardan çıkardığınız cpy-bak.iso dosyasını Daemon Tools programı ile çalıştırıp oyunu kurun.
4- CRACK klasöründeki dosyaları oyunun kurulu olduğu yere kopyalayın (.iso dosyasının içindedir)
5- Oyuna girin

  • Minimum:
    • OS: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit Operating System Required)
    • Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
    • Memory: 6 GB RAM
    • Graphics: Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 (2 GB Memory Minimum) | AMD Radeon HD 7870 (2 GB Memory Minimum)
    • DirectX: Version 11
    • Network: Broadband Internet connection
    • Hard Drive: 45 GB available space
  • Önerilen:
    • OS: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit Operating System Required)
    • Processor: Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz
    • Memory: 8 GB RAM
    • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 760 - 3 GB Memory Recommended
    • DirectX: Version 11
    • Network: Broadband Internet connection
    • Hard Drive: 55 GB available space

Görüntüler
Oyun Resimleri:

Oynanış Videosu

Sürüm Adı : Batman Arkham Knight-CPY

60.2 GB
Eklenmiş Dosya
Dosya tipi: rar Batman Arkham Knight [CPY] Torrent indir.rar (127,1 KB (Kilobyte), 383x kez indirilmiştir)

batman arkham knight full indir, batman arkham knight indir, batman arkham knight oyun indir

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:15 PM.