Alt 09-29-2015, 07:42 PM   #1

Standart Victor Vran Full indir Download

Victor Vran - CODEX - Full indir Torrent

Oyun Hakkında
Bilgi:

Tür: Aksiyon, Macera, RYO
Geliştirici: Haemimont Games
Yayımcı: EuroVideo Medien
Çıkış Tarihi: 24 Tem 2015

Victor Vran, büyük bir silah, öğe, kıyafet, şeytani güç ve kader kartı yelpazesine sahip izometrik bir Aksiyon-RPG oyunudur. Düşmanlar dört bir yandan size saldırırken güçlü yeteneklerinizi kullanarak onları alt edeceğiniz yoğun dövüş aksiyonunu yaşayın!

Victor Vran oyununu nasıl oynayacağınız size kalmış. Geniş yelpazedeki güçlü silahları, oyunun akışını değiştiren kıyafetleri, zalim şeytani güçleri ve kader kartlarını kullanarak kişisel Victor karakterinizi yaratın. Özel hareketleri kullanıp yeteneklerle silahları kombine ederek iğrenç yaratık ordularının ve zeki azılı düşman canavarlarının işini bitirin.

Şeytanları katletme işi illa yalnız yapılacak diye bir şey yok; arkadaşlarınızla çevrimiçi takım oluşturarak tam bir iş birliği deneyimi ile karanlık dünyanın hikâyesini beraber keşfedin.

Kurulum Bilgisi

1- Konunun sonundaki indirme seçeneklerinden birini kullanarak oyunu indirin
2- Dosyaları rardan çıkarın
3- Rardan çıkardığınız codex-victor.vran.iso dosyasını Daemon Tools programı ile çalıştırıp oyunu kurun.
4- CODEX klasöründeki dosyaları oyunun kurulu olduğu yere kopyalayın (.iso dosyasının içindedir)
5- Oyuna girin

Minimum:
  • OS: Windows Vista SP2, Windows 7, Windows 8
  • Processor: 2 GHz Dual Core CPU
  • Memory: 4 GB RAM
  • Graphics: GeForce 8800 or higher, AMD Radeon HD 4000 or higher, Intel HD 4000 or higher (min. 512 MB VRAM)
  • DirectX: Version 9.0c
  • Hard Drive: 4 GB available space
Önerilen:

  • OS: Windows 7 (64 bit), Windows 8 (64 bit)
  • Processor: 2.5 GHz Quad Core CPU
  • Memory: 8 GB RAM
  • Graphics: GeForce 560 or higher, AMD Radeon HD 5800 or higher
  • DirectX: Version 11
  • Network: Broadband Internet connection
  • Hard Drive: 4 GB available space

Görüntüler
Oyun Resimleri:

Oynanış Videosu

Sürüm Adı : Victor Vran-CODEX
Rar Şifresi : www.oyun-pazari.net

3.4 GB
Eklenmiş Dosya
Dosya tipi: rar Victor Vran [CODEX] Torrent indir.rar (18,7 KB (Kilobyte), 171x kez indirilmiştir)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:57 PM.