Alt 06-16-2015, 11:47 PM   #1

Tecrübe Puanı: 12
Rep Puanı: 85

Standart Magicka 2 Full indir Download

Magicka 2 - RELOADED - Full indir Torrent

Oyun Hakkında
Bilgi:

Tür: Aksiyon, Macera
Geliştirici: Pieces Interactive
Yayımcı: Paradox Interactive
Çıkış Tarihi: 26 May 2015

Dünyanın en riayetsiz co-op aksiyonu geri dönüyor!

Magicka’nın yeni bölümünde oyuncular Aldrheim’dan yükselerek Büyücü Savaşları sonrasında büyücülerden neredeyse tamamen temizlenen Midgard’a yol alıyor. Hayatta kalan büyücüler ya delirmiş ya da diğer herkesi kendine düşman edinmiştir.

Dört kişiye kadar çıkabilen büyücü grubu ve kılavuzları Vlad’ın dünyayı kötülükten kurtarmak için ellerindeki en büyük silah Magicka’nın ünlü dinamik büyü sisteminin yeni hali. Bilinen en aşırı güçlü ve en öngörülemeyen büyücüler oyuncunun elinde.

Öne çıkan özellikler

Büyü yapmayı yeniden öğrenin: Güçlü bir büyücü olarak parmaklarınızın ucunda binlerce büyü var. Düşmanlarınızı alt etmek ya da yoldaşlarınıza destek olmak için bu büyüleri özel Magick’ler ile birlikte kullanın. Beş elementi birbiriyle birleştirerek Magicka co-op’unda dostlarınıza destek ya da engel olun. Friendly Fire her zaman açık!

Tamamen co-op uyumlu: Magicka 2’deki bütün bölümler ve oyun modları dört kişinin co-op oynayabilmesi için tasarlandı. Sürekli açık olan Friendly Fire ile dostlarınıza yanlışlıkla hasar vermeniz ya da onları öldürmeniz her zaman olası!

İstediğiniz gibi bir büyücü olun:
Tonlarca cüppe, asa ve silahla fantastik yaratıklardan oluşan güruhlara nasıl istiyorsanız öyle saldırın. Magicka 2’nin dinamik büyü sistemi çok farklı şekillerde kullanılabiliyor ve oyunculara kendi repertuarlarına ait büyüleri bulmaya çalışacakları saatlerce süren bir deney süreci sunuyor. Bunun üzerine co-op oynanışı ve Friendly Fire’ı eklediğinizde müthiş eğlenceli felaketler sizi bekliyor!

Yeni bölümü Artifact’lerle yeniden oynayın: Magicka 2, Kuzey Avrupa efsanelerinden etkilenmiş hikâye odaklı bir senaryo sunuyor. Magicka’ya yeni olarak oyuncular için anahtar görevi gören ve oyun tecrübelerini özelleştirmelerine ve değiştirmelerine olanak tanıyan ve doğal olarak da yeniden oynanabilirliği arttıran Artifact’ler geliyor.

Kurulum Bilgisi

1- Konunun sonundaki indirme seçeneklerinden birini kullanarak oyunu indirin
2- Dosyaları rardan çıkarın
3- Rardan çıkardığınız .iso dosyasını Daemon Tools programı ile çalıştırıp oyunu kurun.
4- CRACK klasöründeki dosyaları oyunun kurulu olduğu yere kopyalayın (.iso dosyasının içindedir)
5- Oyuna girin

Minimum:
  • OS: Windows 7 or Windows 8
  • Processor: CPU: 3GHz Dual Core (Intel Pentium G3220 or higher / AMD A4-4000 or higher)
  • Memory: 2 GB RAM
  • Graphics: Nvidia GeForce 550 or better / ATI Radeon HD 5850 or better
  • Hard Drive: 3 GB available space
Önerilen:

  • OS: Windows 7 or Windows 8
  • Processor: 2.8GHz Quad Core (Intel Core i5-2300 or higher / AMD A8-3850 or higher)
  • Memory: 4 GB RAM
  • Graphics: Nvidia GeForce 640 or better / ATI Radeon HD 6670 or better
  • Hard Drive: 3 GB available space

Update

Görüntüler
Oyun Resimleri:

Sürüm Adı : Magicka 2-RELOADED
Rar Şifresi : www.oyun-pazari.net

2.1 GB
Eklenmiş Dosya
Dosya tipi: rar Magicka 2 - Torrent indir.rar (11,9 KB (Kilobyte), 205x kez indirilmiştir)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:51 AM.