Alt 09-18-2011, 11:45 PM   #1
ScarFace
Tony Montana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mesajlar: 2,743
Konular: 1585
Alınan Beğeni: 10
Şehir: Ankara
Tecrübe Puanı: 11
Rep Puanı: 57
Rep Derecesi: Tony Montana will become famous soon enough

Standart Gears Of War Full indir Download

Gears Of War Full indir Torrent

Oyun Hakkında
Bilgi::
Çıkış Tarihi : Haziran 2007
Oyun Türü : Aksiyon

Küçüklüğümüzde pek çoğumuz odamızda bir yerlerde, belki yatağımızınaltında belki de o karanlık köşedeki dolapta bizi canavarlarınbeklediğini hayal ederdik. Büyük ihtimalle çok azımız eğilip yatağınaltındaki canavara veya dolapta bekleyen o korkunç şeye bakmaya cesaretedebilmişizdir. Belki büyümenin ve sorumluluk almanın verdiğimonotonluktan, belki de onlar için çok büyük olduğumuzu düşündüğümüzdenbu canavarlar yatakların altında ve dolaplarda bir köşelerdeunutulurlar. Size kötü bir haberim var; Yaratıklarımız beklemektensıkılmış olacak olmalı ki Gears of War ile saklandıkları köşelerdenbütün ihtişamlarıyla karşımıza çıkıyorlar.

Bir dünya düşünün... Enerji açlığındaki insanlık yerin altında yeni vemüthiş bir güce sahip bir enerji kaynağı buluyor, çoğu insan bununinsanlığın gelişimine büyük katkı sağlayacak gelişmelerden biriolduğunu düşünse de yer altındaki tek şeyin bu madde olmadığındanhaberdar değiller. Pek çok insanın kabuslarında bile görmeye cesaretedemeyeceği Locustlar yerin altından geliyorlar ve bütün büyükşehirleri ve mevcut bütün askeri yerleşimleri ele geçiriyorlar.Kurtulanlar Locustların kalın zemini nedeniyle kazıp giremediği tek yerolan bir vadiye sıkışmış durumda, dünyanın geri kalanı ise Locustlarınkullanmaması için bombalanmış ve harabeye çevirilmiş durumda. SizMarcus Fenix'siniz, Locustlar ile olan ilk savaş sırasında babanızınyardım çağrısı yüzünden safınızı terk etmiş ancak babanızın ölümünemani olamamanın yanı sıra ordu (Coalition of Gears) tarafındankorkaklık, emirleri yerine getirmemek ve itaatsizlik ile suçlanmış idamcezasına çarptırılmasına ramak kala orduda daha önce verdiği hizmetleryüzünden kırk yıl hapis cezasına mahkum edilmiş durumdasınız. Enazından ordu asker kıtlığı çekmeye başlayana kadar.

İşte Gears of War tam olarak bu noktada başlıyor; Can dostumuz,kankamız ve ilerideki ömür törpümüz Dominic Santiago (ki biz kendisiniDom olarak çağırıyor ve gözlerinden öpüyoruz) bize kısaca ordunun askerkıtlığı çektiğini ve genel af ilan edildiğini bildiriyor ve Locustlarakarşı sürecek olan 9-10 saatlik savaşımıza doğru yola çıkıyoruz.

Gears of War'u oynamaya başladığımda gözüme çarpan ilk şeygrafiklerinden çok oynanışı oldu. Çoğu aksiyon oyununun aksine Gears ofWar'da deliler gibi kurşun yağdırarak ve düşmanlarınızın üzerinekörlemesine giderek çok az yol katedebilirsiniz. Genel olarakbulabileceğiniz her türlü siperi kullanarak rakibinizin açık verdiğinizanda onlara mümkün olduğunca hasar verebilmek ana amacınız olmalı. Yanibasitçe özetlemek gerekirse oyunun genel oynanışı Resident Evil 4'üandırsada savaşlar daha çok Killswitch'in geliştirilmiş bir sürümünüanımsatıyor. Uzun mesefali çatışmalar genel olarak çok kompleks olmasada, oyunun asıl eğlenceli kısmı yakın çatışmalardan oluşuyor. Eğer kidüşmanınız size nişan alıp ateş edemeyeceğniz kadar yakınsayapabileceğnizi pek çok enteresan şey var; silahlarınızdan birininucunda süngü yerine bulunan elektrikli testere ile yakaladıklarınızıparçayalayabilir, bir pompalı tüfek veya altı patlar tabanca yardımıylaLocustların değişik dış organları olmadan yaşamaya çalışmalarını zevkleizleyebiliyorsunuz. Benim en sevdiğim hareket ise el bombaları,bombalar bildiğimiz klasik el bombalarından çok gülle atmaktakullanılan hmm... güllelere benziyor. Bombalara bağlı büyük bir zincirvar ve siz bu zinciri çevirerek bombayı gönderiyorsunuz. Biziilgilendiren ana konu ise bombaların üzerindeki dikenler, bu dikenlersayesinde yakın dövüşte el bombasını düşmanlarınızasaplayabiliyorsunuz. İster tek kişilik oyunda olsun, ister çokkişilikte bomba saplanan kişi genel olarak panikleyerek arkadaşlarınınyanına kaçıyor ve onlarında parçalanmalarına yol açıyor. Bunun gibisahneler oyunda son derece fazla ve oyunun tamamına yayılmış durumda,ve bu oyunun tekrar etmesini ve tek düzeleşmesini kesinlikle engelliyor.

Oynanıştaki bir enteresan nokta da kurşun doldurma sistemi, her silahınnormal olarak 4 ve 7 saniye arasında gidip gelen otomatik bir reloadsüresi var. Ancak bu işi manuel olarak yapmaya da çalışabilirsiniz, budurumda silah göstergesinin altında bir bar çıkıyor ve bu bardakiçizgiyi doğru zamanda durdurabilirseniz silahınızı erken doldurmak ilekalmıyor belirli kurşunlar boyunca ekstra hasar verme şansı dayakalıyorsunuz. Tabii bu barda doğru noktayı ıskalama şansınız da yokdeğil, bu barı ıskalamanız durumunda silahınız tutukluk yapıyor vekurşun doldurma süresi normalden iki katı süre alıyor. Özelliklebelirli durumlarda çok sayıda düşman üzerinize gelirken bu yetenek çokfaydalı olabiliyor, ancak yapabileceğiniz en küçük hata aynı durumdakaçınılmaz ölümünüze de neden olabilmekte.

Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki oyuna alışmak son derece kolay, uzunmesafeli çatışmaların mantığını anlamak son derece kolay olsa da yakındövüşte uzmanlaşmak biraz zaman gerektiriyor. Ancak oyunu oynadıkça bukonuda başarılı olamamak bana pek mümkün gelmiyor açıkcası. Bunundışında Locustların yapay zekaları son derece başarılı, ağır zırhla vesilah ile donanmış düşmanlarınız direk olarak üzerinize gelirken, dahaaz silaha ve zırha sahip zayıf locustlar genel olarak siper almayıtercih ediyorlar. Locustların bordo berelileri diyebileceğimiz elitebirimlerin ise çoğumuzdan daha iyi oynadığını rahatlıkla iddaedebilirim, özellikle bu birimler yanınızdaki birimleri iyikullanmanıza ve iyi takım oyunu oynamanıza bakıyor.

Marcus oyunun başında eskiden oldukça ünlü olmasına rağmen şu an haingörülen bir askerden fazlası değil, zaman ve çeşitli olaylar yardımıylaberaber üstlerinin güvenini kazanıyor ve rütbe atlıyor. Bunun bize içiniki büyük önemi var. İlk olarak 4 kişilik bir takımdan oluşan kendinizaait bir ekibiniz oluyor, Advanced Warfighter kadar detaylı olmasa datakımınıza yanınıza gelmelerini, ateş etmeye başlamalarını veyasilahlarını kullanmalarını bırakmalarını emredebiliyorsunuz. Diğerönemli nokta ise hikaye ile ilgili önemli kararları Marcus'un verecekolması; Oyunun çoğu yerinde yol ayrımlarıyla ve karar vermemiz gerekenönemli noktalar ile karşılaşıyoruz. Bu ayrımlar çok uzun olmasada hemoyunun tekrar oynanabilirliği bakımından hem de iki oyuncunun tekkişilik bölümleri beraber olarak oynadığı Co-op oynanışta önemli yertutuyor. Bazı ayrımlarda, bir oyuncu çıkmazda kalan diğer oyuncuya birçatıdan veya yan koridordan yardım edebiliyor.

Gelelim oyunun en çok tartışılan kısmı olan grafiklerine, şunu çokrahat ve kesin olarak söyleyebilirim ki Gears Of War, şu zamanaralığında bütün platformlarda çıkan en iyi grafiklere sahip oyun.Oyunun görsel başarısını sağlayan nokta grafiklerinden çok atmosfereetki eden önemli efektler. Basitçe anlatmak gerekirse Marcus'un hızlagelip sırtını duvara çarptığında (yaptığı şeye tam olarak sırtınıdayamak diyemeceğim) ortaya çıkan duman, uzun süre silahınızıateşlediğinizde namludan çıkan ısı bulutu bu hoş detaylardan sadece ikitanesi. Özellikle gece geçen bölümde bir kez olsun başınızı kaldırıpgökyüzüne bakmanızı tavsiye ederim. Vampir yarasa benzeri kyrill denenyaratıkların havada yarattıkları ahenk göz kamaştırıyor. Şu an görselolarak bu oyuna en çok yaklaşan oyun Ghost Recon Advanced Warfighter veçok rahat söyleyebilirim ki tüm güzelliğine rağmen Gears of War'unyanına bile yaklaşamıyor.

Oyunun atmosferini sağlayan en önemli noktalardan biri ise seslerelbette. Sesler oyunda son derece iyi kullanılmış. Karakterleri canlıkılan en önemli etkenlerden biri de zaten bu sesler, şirinsavaşçılarımız zaman zaman aralarında diyaloglara girebiliyorlar, veyayerden kurşun veya silah alırken birbirlerine haberverebiliyorlar. Yaratıklar da askerlerimizden altta kalır durumdadeğiller, konuşuyorlar, birbirlerini uyarıyorlar ve en az bizim kadartakım oyununda başarılılar.

Oyunun elbetteki ufak tefek hataları var; öncelikle oyunun çokluoyunculu sürümünde gözüme çarpan bir kaç önemli hata var; Elektriklitesterenizi merdivenlerde kullanmanız durumunda avatarınız silahkullanmaz ve hareket edemez halde sabit kalma şansı var, zaman zamanbağlanan oyuncuların mikrofonların kullanamadıkları oluyor. Tek kişilikoyunda ise gözüme çarpan herhangi bir eksi yok, yaklaşık 9 saatlik(Düzgün bir Speed Gamer bu süreyi 7 saate kadar indirebilir bana göre.)oyun süresi oldukça kısa olarak görünse de özellikle Split Screenolarak veya Live üzerinden oynama opsiyonları sayesinde oyunu oynadığım5 günlük süre içinde 3 farklı oyuncu ile bitirme şansına sahip oldum veşunu çok net olarak söyleyebilirim ki Co-op oynadığınız her oyunkesinlikle bambaşka bir deneyim ve zevk yağmuru oluyor. Bunun dışındaLcosutlar size çok yaklaştığında dövüşler gerçekten çok karışıyor,elektrikli testere bir noktaya kadar çözüm olsada eğer karşınızdabirden çok Locust varsa yapabilecekleriniz sınırlı.

Yazının bu kısmını tamamen Co-op (basitçe anlatmak gerekirse çokoyunculu olarak oyunun tek kişilik bölümlerini oynayabildiğiniz oynanışturu.) oynayabildiğiniz oynanış turu oynanışa ayırdım çünkü Gears ofWar tamamen bu mod üzerine kurulmuş. Oyunu ister internet üzerindenisterseniz ekranı ikiye bölerek aynı konsol üzerinden 2 kişi ileoynayabiliyorsunuz. Oyunda bu oyun türünü destekleyen bir çok elementvar, örneğin zaman zaman 2 oyuncunun yolları ayrılıyor ve biri diğerineçıktığı çatıdan destek verebiliyor, veya diğerini sıkıştıran birbarikatı diğer oyuncu arkalarından dolanarak savuşturabiliyor. Bunundışında anlatarak keyfini bozmak istemediğim bir araç bölümü, bir ışıkkaynağı ile takım arkadaşınıza yol göstermeniz gereken karanlık birsokak gibi enteresan ve son derece eğlenceli elementler oyun içindebolca kullanılmış. Gears of War'u oynayacak oyunculara co-op oynanışıdenemelerini kesinlikle tavsiye ediyorum. Daha önce bir çok oyunda buoyun türü denenmişti ancak neredeyse hiçbiri bu kadar başarılıolamamıştı.

Özetlemek gerekirse Gears of War son 6-7 yıldır oynadığım (GOW ilekıyaslayabileceğim iki oyun Legend of Zelda: Ocarina of Time ve MDKolabilir) en başarılı bir oyun. Ve kesinlikle Xbox 360 aldırabilecekkadar başarılı. Xbox 360 sahibi olmasanız bile bir şekilde oyunuoynamanızı ve göz atmanızı öneririm, çünkü büyük ihtimalla birefsanenin doğuşuna tanıklık ediyor olacaksınız. Xbox 360 sahipleri,şimdi kendinize bir iyilik yapıp bu sayfayı kapatın, Gears of War'ısipariş verin ve kendinize saatlerce oturabileceğniz, yemek ve diğergereksinimlerinizi giderebileceğiniz bir köşe hazırlamaya başlayın bunaihtiyacınız olacak.

Not: Yaptığımız görüş alışverişi sonucunda bu oyuna objektif olarakverilen nottan ziyade incelemeyi okuyarak okuyucunun buna kararvermesini istedik. Hem dikkat dağıtıp okuyucuyu sıkmayacak kadar kısa,hem de okuyucuyu bilgilendirecek uzunlukta bir yazının okuyucularımızaoyundan beklentilerini daha iyi anlatabileceğini düşünüyoruz. Gelentepkilere göre bu yönde bir karar vereceğiz ve bu yönde yorumlarınızçok önemli. İlginiz ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

İşletim Sistemi: Windows Vista or Windows XP
İşlemci: 2.4+ GHz Intel; 2.0+ Ghz AMD
RAM: 1 GB
HDD: 12 GB
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 6600+, ATI X700+

Crack Dosyası
Crack Linki:

Görüntüler
Oyun Resimleri:

Sürüm Adı : Gears Of War Proper-Razor1911

7.3 GB

Eklenmiş Dosya
Dosya tipi: rar Gears of War - Torrent indir.rar (38,8 KB (Kilobyte), 485x kez indirilmiştir)

Konu Tony Montana tarafından (06-12-2012 Saat 03:43 AM ) değiştirilmiştir..
Tony Montana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-08-2011, 07:15 PM   #2
Aliapaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mesajlar: 78
Konular: 0
Alınan Beğeni: 0
Şehir: Manisa
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 0
Rep Derecesi: Aliapaydin is an unknown quantity at this point

Standart Cevap: Gears Of War - Full indir - Download - Oyun indir - Pc - 2007 - Oyun Download - Fulloyun indir - Yükle

teşekkürlerr
Aliapaydin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-10-2011, 12:03 PM   #3
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mesajlar: 16
Rep Derecesi: LegendLord is an unknown quantity at this point

Standart Cevap: Gears Of War - Full indir - Download - Oyun indir - Pc - 2007 - Oyun Download - Fulloyun indir - Yükle

eline sağlık, çalışan linkler görebilmek çok güzel
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-11-2011, 04:31 PM   #4
kafa1500s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mesajlar: 11
Konular: 1
Rep Derecesi: kafa1500s is an unknown quantity at this point

Standart Cevap: Gears Of War - Full indir - Download - Oyun indir - Pc - 2007 - Oyun Download - Fulloyun indir - Yükle

emeğine sağlık teşekkürler
kafa1500s isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-12-2011, 01:27 AM   #5
Uzaklaştırıldı
velizrsln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mesajlar: 10
Rep Derecesi: velizrsln is an unknown quantity at this point

Standart Cevap: Gears Of War - Full indir - Download - Oyun indir - Pc - 2007 - Oyun Download - Fulloyun indir - Yükle

Teşekkürler.
velizrsln isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-16-2011, 11:56 PM   #6
darknessado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mesajlar: 25
Konular: 0
Alınan Beğeni: 0
Şehir: Sakarya
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 0
Rep Derecesi: darknessado is an unknown quantity at this point

Standart Cevap: Gears Of War - Full indir - Download - Oyun indir - Pc - 2007 - Oyun Download - Fulloyun indir - Yükle

her zamanki gibi sorunsuz temiz partlar ellerinize sağlık
darknessado isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-18-2011, 10:20 AM   #7
Uzaklaştırıldı
SphinxLine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mesajlar: 10
Rep Derecesi: SphinxLine is an unknown quantity at this point

Standart Cevap: Gears Of War - Full indir - Download - Oyun indir - Pc - 2007 - Oyun Download - Fulloyun indir - Yükle

teşekkürler
SphinxLine isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-05-2011, 03:30 AM   #8
kurtlarV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mesajlar: 8
Konular: 0
Alınan Beğeni: 0
Şehir: Adana
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı: 0
Rep Derecesi: kurtlarV is an unknown quantity at this point

Standart Cevap: Gears Of War - Full indir - Download - Oyun indir - Pc - 2007 - Oyun Download - Fulloyun indir - Yükle

Slm kolay gelsin 000448.O-P.part06.rar: Arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı bunu 3-4 kez indirdim aynı hatayı veriyor. Diğer altarnetifleride denedim olmadı yardımcı olursanız sevinirim çünkü hepsini indirdim ! 000448.O-P.part06.rar: Arşiv kaldı yalnız kolay gelsin tekrar bekliyorum şimdiden teşekkürler...
kurtlarV isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-04-2011, 02:09 AM   #9
emrullah60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mesajlar: 367
Konular: 47
Rep Derecesi: emrullah60 is an unknown quantity at this point

Standart Cevap: Gears Of War - Full indir - Download - Oyun indir - Pc - 2007 - Oyun Download - Fulloyun indir - Yükle

unreal engineyle daha kac oyun cıkıcak arkadas
__________________
我沒有他給我的生活,
emrullah60 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 01-19-2012, 04:01 AM   #10
bluepoison - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mesajlar: 106
Rep Derecesi: bluepoison is an unknown quantity at this point

Standart Cevap: Gears Of War - Full indir - Download - Oyun indir - Pc - 2007 - Oyun Download - Fulloyun indir - Yükle

teşekkürler
bluepoison isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
2007, download, full, fulloyun, gears, gears of war download, gears of war full, gears of war full download, gears of war full indir, gears of war fulloyun, gears of war indir, gears of war oyun indir, indir, oyun, war, yükle

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:12 PM.